Servei d'Atenció Domiciliària

Servei que s'encarrega d'aglutinar les accions que es realitzen bàsicament a la llar de persones que requereixen atencions personals, ajuda pel manteniment de la llar en condicions acceptables d'us,  així com a les persones amb manca d'autonomia personal.


Línies de servei:


    • Servei d’Atenció Domiciliària (SAD): Atenció personal per a la realització de les activitats bàsiques de la vida diària, a través de la  Treballadora familiar. 
Les funcions del servei són: Ajuda a aixecar-se del llit,  a dutxar-se, a vestir-se, control de medicació, control de dietes, millora de la relació amb l’entorn, suport social i familiar. 
En casos de SAD a famílies amb infants, la funció és acompanyar en l’organització domèstica i ajudar a l’hora d’adquirir hàbits marentals/paternals. 
    • Servei d’Auxiliar de la Llar (puntual):  Ajuda en el manteniment de la llar, acompanyament fora del domicili.  

    • Servei de Teleassistència: Servei que s'encarrega de prestar atenció domiciliària que garanteixi la seguretat i doni tranquil·litat i acompanyament a les persones que poden estar en situació de risc per factors d'edat, fragilitat, solitud o dependència, les 24 hores del dia i els 365 dies a l'any, a partir de la detecció i resposta davant situacions d'emergència. Consta de 3 línies de servei: 

            ▪ Visites domiciliàries de control
            ▪ Unitats mòbils d’actuació immediata
            ▪ Instal·lació i manteniment d’equipaments. 

    • Programa Arranjament d’Habitatges:  Programa de la Diputació de la Barcelona que consisteix en obres de reforma en habitatges particulars, per supressió de barreres arquitectòniques amb la finalitat facilitar l’autonomia personal .  Es poden realitzar obres com canviar banyera per un plat de dutxa, salvar algun graó per accedir al balcó, canviar la cuina de gas per una de vitroceràmica, canviar aixetes,.., i també proporcionar ajudes tècniques com grues, llits articulats, cadires de dutxa, entre d’altres. 

Àrea d'Atenció a les Persones

C/ Fortià Solà, 11 2n - 08270 Navarcles - Barcelona
Telèfon: 931 355 100
Lloc web: www.navarcles.cat
Horari:  
horari d'hivern, octubre-maig:
de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i dimarts, de 16 a 18.30 de la tarda.
Horari d'estiu, juny-setembre:
de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 4.10.2020 | 19:36