El nou CAP estarà enllestit a finals de 2021

Divendres, 2 d'octubre de 2020 a les 00:00

Arrenquen les obres de construcció del futur ambulatori del municipi, que tot i la demora es preveu que es puguin enllestir dins del termini inicialment previst, a final del 2021. Tindran un cost aproximat de 2,8 milions d’euros (que inclouen el projecte, l’obra i l’equipament).

Actualment es poden veure els primers murs i alguns pilars de l’estructura de l’edifici, que ocuparà uns 1.000 metres quadrats distribuïts en una sola planta, que inclourà una vintena de consultes en un espai més ampli i lluminós que el que hi ha a les instal·lacions actuals. En concret, hi haurà tres consultes de medicina de família i tres d’infermeria, una de pediatria (també amb el seu propi servei d’infermeria), una consulta d’emergències i una de tractaments, dos boxs per a extracció de sang, i tres consultes més, per a l’odontòleg, la llevadora i una de polivalent. També es construirà una aula d’educació sanitària i es reservaran espais destinats a personal. A banda de l’edifici i l’equipament interior, que va a càrrec de la Generalitat, es preveu arranjar tot l’entorn amb un projecte paral·lel que preveu una placeta i una àrea enjardinada.

Aquesta infraestructura s’afegirà a un ampli espai de serveis amb els col·legis, l’escola bressol i ara amb el CAP, però que a la llarga s’ha d’acabar de completar amb noves construccions que configuraran un nou sector al centre del poble on hi havia hagut les naus de l’antiga Dresca, en un espai que actualment no se li està donant cap ús.

Darrera actualització: 05.10.2020 | 10:53