Canvis en l'ubicació dels col·legis electorals aquest 14F

Dijous, 4 de de febrer de 2021 a les 18:00

Les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest 14 de febrer seran diferents. La situació epidemològica de Catalunya obliga a canviar els procediments habituals en els diferents comicis, i uns dels canvis més rellevants és l'ubicació dels col·legis electorals. 

A Navarcles, els tres col·legis on es va votar les eleccions generals del 10 de novembre del 2019 -l'Ajuntament, La Creueta i el vestíbul de l'edifici verd de l'Escola Catalunya- passen a ser substituits pel Pavelló Municipal, el Teatre Auditori i el menjador de l'edifici verd, respectivament. D'aquesta manera, les persones que van votar a l'Ajuntament les últimes eleccions, ho hauran de fer aquest cop al Pavelló Municipal; les que ho van fer a La Creueta, al Teatre Auditori; i les que ho van fer al vestíbul de l'edifici verd, al menjador de les mateixes instal·lacions.

Aquest canvi de llocs de votació busca garantir al màxim la seguretat de la ciutadania el dia de les eleccions, utilitzant ubicacions més àmplies i que permetin seguir les mesures establertes per les autoritats sanitàries.

Darrera actualització: 04.02.2021 | 18:03