Obertes les inscripcions als cursets de natació 2021-2022

Dimarts, 17 d’agost de 2021

Amb l’inici de la Temporada de Natació 2021-2022 el 13 de setembre, tornen al Complex Esportiu Municipal Tres Pins els cursets de natació, amb opcions per totes les edats. 

Proves de nivell: Del 13 de setembre a l’1 d’octubre es realitzaran cursets de grup amb normalitat. Els monitors/es faran canvis de grups si ho creuen oportú per tal de buscar el nivell més idoni per a tots els infants. D’aquesta manera, tant l’infant com el monitor/a tenen un millor aprenentatge.

Cursets de natació en grup: Tenen una durada de 45-50 minuts. Un cop fetes les 3 setmanes de proves, els grups es tancaran. A partir del 4 d’octubre, sempre es mantindrà el mateix grup d’infants. Només podrà ascendir de grup si el monitor/a ho creu oportú. El nombre d’infants a cada grup anirà en funció de les inscripcions, però sempre es respectarà edat-ratio-monitoratge.

Classes particulars: Tenen una durada de 30 minuts. No hi ha nivells. Cal escollir l’hora que vagi millor. Aptes per nadons, nens/es, joves i adults. Si vols aprendre a nedar, perfeccionar la tècnica, preparar alguna prova o segment de natació, però no et va bé cap de les hores de classes particulars, posa’t en contacte amb nosaltres i buscarem una solució.

Cursets de natació per nadons: Dissabte 18 de setembre serà la primera sessió.

Obertura d’inscripcions (a la recepció del Tres Pins):

  • Infants que van realitzar la Temporada de Natació anterior o els Intensius d’Estiu al Complex Esportiu Municipal Tres Pins: a partir del dimarts 17 d’agost de 2021.
  • Infants que NO van realitzar la Temporada de Natació anterior o els Intensius d’Estiu al Complex Esportiu Municipal Tres Pins: a partir del dimecres 1 de setembre de 2021.

Pagament: caldrà efectuar el pagament del primer mes en efectiu o targeta a la recepció del Complex Esportiu Municipal Tres Pins. El següent mes ja es passarà el rebut mitjançant domiciliació bancària. El mes de setembre es cobrarà el 50% en les tres modalitats, ja que s’inicia a mig mes coincidint amb l’inici del curs escolar.

Per conèixer tots els detalls sobre els horaris dels cursets, els nivells i els preus, podeu consultar el document adjunt.

Darrera actualització: 17.08.2021 | 20:20