Obre portes el nou pàrquing públic a la carretera de Manresa

Dimarts, 23 de de març de 2021 a les 16:00

El pàrquing de la carretera de Manresa ha obert portes aquest 22 d'abril. Així, els terrenys davant de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Navarcles es converteixen en una nova zona d’aparcaments totalment gratuïts per a la ciutadania de Navarcles i per a qualsevol persona que visiti el poble. Tot i que la capacitat inicial del pàrquing de la carretera de Manresa és de 30 places, està previst que aquesta es vagi ampliant progressivament. 

L’alcalde de Navarcles, Josep Maria Feliu, destaca que la intenció de l’Ajuntament amb aquesta nova instal·lació és “potenciar l’espai d’aparcament per tota la zona comercial, més en un moment en que estem potenciant la zona blava i hi ha molt moviment. També pels botiguers mateixos, que han de deixar el cotxe a un lloc o altre”. Feliu també destaca la importància de crear una nova zona d’aparcament en un moment que, amb les obres de la rotonda de la futura plaça 1 d’octubre, es perd capacitat d’estacionament a la carretera de Manresa i als voltants de l’hostal Baviera.

El nou pàrquing ha estat possible després d’unes negociacions que van iniciar-se fa més de 5 mesos entre l’Ajuntament i els propietaris de l’àrea de construcció. El setembre del 2020 van fer-se les reunions inicials, i el passat mes de desembre es va signar l’acord en precari que, després d’acabar els tràmits administratius al gener, ha fet possibles els nous aparcaments.


 

Darrera actualització: 23.03.2021 | 16:01