Subvencions Comerç 2024

Dilluns, 10 de juliol de 2023

Us informem que ja hi ha disponibles els ajuts pel lloguer d'establiments comercials. 

La finalitat d’aquests ajuts és coadjuvar al desenvolupament dels nous establiments comercials del municipi o a la reobertura d’establiments comercials tradicionals mitjançant la incentivació econòmica, amb l’objectiu de tornar a reactivar el teixit comercial municipal.
Vist que hi ha una disminució gradual d’establiments comercials i amb l’objectiu facilitar l’ocupació dels locals comercials, s’ha cregut oportú l’oferiment d’aquest ajut.
Considerant el cas dels comerços tradicionals, la nova activitat que s’iniciï haurà de tenir certa relació amb el negoci anterior, ja que des de l’Ajuntament volem mantenir la coherència comercial. Aquest fet es degut a què valorem molt aquests negocis, donat que han estat una part fonamental en el desenvolupament de l’economia interna de Navarcles.

Els ajuts consisteixen en una quantia destinada a pagar part del lloguer del local de comerços al detall en aquestes dues modalitats
Modalitat 1: l’obertura d’un comerç nou al terme municipal de Navarcles,
Modalitat 2: Reobrir un comerç tradicional al terme municipal de Navarcles,
Es considera comerç tradicional aquelles botigues que hagin estat obertes abans de l‘any 1990. La nova activitat que s’iniciï ha de mantenir relació amb el negoci anterior .

Per a més informació cal que consulteu les Bases Reguladores.

 

Darrera actualització: 9.04.2024 | 12:48