Navarcles s’omple d’iniciatives amb motiu del 8 de març

Dimecres, 3 de març de 2021 a les 00:00

Amb motiu del dia de la dona treballadora, l’àrea de Feminisme de l’Ajuntament de Navarcles i diverses entitats han organitzat actes i accions durant la primera quinzena del mes de març, entre els quals hi trobem cinema, dansa i teatre.

El primer dels actes del 8M, organitzat en col·laboració amb l’Agrupació Cultural del Bages, es podrà veure el 6 de març al Teatre Auditori. Aquest, inclourà l’espectacle “Totes” de l’Esbart Manresà, que, dirigit per Jordi Gros i amb la música de Clara Peya, busca fer una mirada del moviment feminista a través de la dansa contemporània. A més, també s’hi podrà veure una performance sorpresa i moltes coses més.

El 7 de març, també al Teatre Auditori, es podrà veure la pel•lícula “El escándalo”, del director Jay Roach. Basat en fets reals, aquest film del 2019 reflecteix la història de l’assetjador Roger Ailes, magnat de la cadena Fox News.

Un altre dels actes organitzats per l’àrea de Feminisme és l’obra teatral “La princesa en texans”, de la companyia SgRatta. Aquest acte, apte pels més petits, arribarà al Teatre Auditori el 13 de març, i portarà a l’escenari una princesa molt especial, que, amb l’ajuda de personatges divertits, ensenyarà que l’important no és qui ets, sinó com ets.

Per últim, també en relació al 8 de març, des de l’Ajuntament de Navarcles es col·locarà un fals senyal de stop a la zona de les escoles, de color lila i amb l’escrit “Stop violència de gènere”.

A l’agenda del butlletí i a les xarxes trobareu més informació sobre els actes mencionats.

Darrera actualització: 03.03.2021 | 01:39