Navarcles serà la seu del pubillatge de la Catalunya Central aquest 15 de maig

Dimarts, 11 de maig de 2021 a les 11:30

El pubillatge de la Catalunya Central tindrà Navarcles com a seu aquest 2021. Després que l’acte de proclamació dels representants del 2020 -que s’havia de celebrar a Balsareny- se suspengués per la pandèmia, la nova edició, impulsada per l’associació Foment de les Tradicions Catalanes, se celebrarà el 15 de maig d’aquest any al municipi navarclí. 

Durant  la jornada, 10 noies i 5 nois de les comarques de l’Anoia, Osona, el Berguedà, el Bages i el Solsonès se sotmetran a un examen que comptarà amb dues parts: una prova per escrit sobre cultura general i una entrevista del jurat, que estarà format per un representant masculí una representant femenina dels municipis dels participants. A partir d’aquestes proves, se seleccionaran els nous representants de la Catalunya Central durant el pròxim any: la pubilla, la primera dama, la segona dama, l’hereu, el primer fadrí i el segon fadrí.

A les 17 hores, després de les proves, tindrà lloc el comiat dels anteriors representants -seleccionats el 2019 i sense recanvi posterior a causa de la pandèmia- i es proclamaran els guanyadors. L’acte de proclamació del pubillatge de la Catalunya Central del 2021 es retransmetrà via streaming a YouTube, concretament al canal de l'Ajuntament de Navarcles (https://youtu.be/xbxX45QFuY0).

Darrera actualització: 15.05.2021 | 17:29