Navarcles participa en el projecte de reactivació econòmica Bages Treball, Talent i Tecnologia

Dissabte, 5 de juny de 2021 a les 15:00

El projecte “Bages Treball, Talent i Tecnologia, liderat pel Consell Comarcal i l’Ajuntament de Manresa i en el qual participa l’Ajuntament de Navarcles, la resta d’ajuntaments del Bages i diverses institucions adherides, s’ha presentat aquest dijous. Bages TTT també compta amb el suport de diversos agents socioeconòmics del territori, com PIMEC, la Cambra de Comerç, la Patronal Metal·lúrgica, la UPC i Eurecat, entre d'altres.

Aquesta iniciativa busca promoure l’ocupació i la reactivació econòmica de la indústria de l’automoció a escala comarcal en els pròxims dos anys, apostant pel factor tecnològic.

Així, Bages TTT fomentarà l’acompanyament per ala transició digital de persones, institucions i empreses, estructurant-se en quatre línies d’actuació:

  1. Una anàlisi de la situació actual per identificar les cadenes de valor clau per al territori i el grau de digitalització de les empreses.
  1. Establir aliances estratègiques, desenvolupant eines de concertació publicoprivada i amb la creació d’una taula de treball de la cadena de valor d’automoció i mobilitat sostenible, entre altres accions.
  1. Treballar pel desenvolupament competencial de les persones i la formació en indústria 4.0 i en l’àmbit de les TIC de diversos vessants, com per exemple la logística, el muntatge, l’electrònica de components o la soldadura. També es faran actuacions de promoció del talent femení, foment de noves vocacions i formacions d’alt valor afegit.
  1. Impulsar la capacitat productiva i de transformació del teixit empresarial.
Darrera actualització: 15.06.2021 | 13:20