Navarcles organitza un acte per homenatjar a les persones que han lluitat contra la COVID-19

Dimarts, 30 de juny de 2020 a les 00:00

Nota de Premsa – 01/07/2020

 

Navarcles organitza un acte per homenatjar a les persones que han lluitat contra la covid-19

Tindrà lloc dissabte vinent a l’espai de la Planota, a les 21h, conduït per l’actor navarclí Toni Soldevila i inclourà sopar a la fresca

Navarcles organitza un acte que tindrà lloc dissabte vinent a l’espai de la Planota. Serà el primer acte obert al públic ,(després del confinament), que homenatjarà a totes les persones que han fet front a la crisi de la Covid-19 i han ajudat a fer més amè el confinament. L’acte començarà a les 21h i serà conduït per l’actor navarclí Toni Soldevila que comptarà amb un concert final de la banda Rubbersoul per tancar la vetllada. El preu de l’entrada és de 4 euros, que inclou sopar a la fresca (frankfurt + beguda) i ja es poden comprar a l’Ajuntament de forma anticipada.

S’aprofitarà l’acte per estrenar una escultura que simbolitza la vida a les finestres tal com s’ha viscut durant el confinament i que homenatja tots els navarclins i navarclines.  També, tindrà lloc un parlament de l’alcalde Josep Maria Feliu. Es tindran en compte totes les mesures de seguretat i l’ús de la mascareta serà obligatori durant l’acte, respectant la distància mínima de seguretat.

L’Ajuntament de Navarcles vol agrair tota la feina que els voluntaris i voluntàries han dut a terme durant el confinament amb la confecció de mascaretes i pantalles protectores, entre altres accions. També es commemorarà tot el cos de Protecció Civil de Navarcles per la gran feina que han fet i tots els beneficis recaptats de l’acte es destinarà a l’entitat.

Darrera actualització: 23.09.2020 | 14:54