Navarcles estrenarà el nou espai esportiu Tres Pins a finals d’aquest mes

Dissabte, 3 d'octubre de 2020 a les 00:00

Navarcles estrenarà nou equipament esportiu municipal amb diferents serveis que satisfaran a tots els navarclins i navarclines. 


La gestió del futur complex esportiu Tres Pins serà municipal. Estructurat en un edifici de dues plantes amb l’accés principal per l’avinguda Piscines i Esports, i connectat directament amb les piscines d’estiu i amb les pistes de tenis i pàdel. Aquestes també s’arranjaran coincidint amb l’obertura del nou equipament.


La planta baixa tindrà un espai de recepció i una cafeteria al costat de la piscina coberta, amb un sol vas de 20 metres de llargada i 8 d’amplada i una fondària uniforme d’1,30 metres. També hi haurà sales de neteja i d’infermeria, i els vestidors amb les corresponents taquilles i serveis. Aquesta planta i la primera es connectaran per escales i/o ascensor , que donaran accés al gimnàs, subdividit en una sala de 100 m2 per a activitats dirigides amb vistes a la piscina de sota, una altra de musculació i cardiovascular de 150 m2, i una darrera de 75 m2 per fer spinning. També hi haurà una sala preparada per a fisioteràpia i massatges, un magatzem i lavabos.


En condicions normals es calcula que el complex podrien haver-hi unes 120 persones fent ús en el mateix moment del gimnàs, les piscines i les pistes de tennis i pàdel, però des de l’Ajuntament s’està acabant d’estudiar quina serà la capacitat que es permetrà en l’actual context de pandèmia. També s’utilitzarà un sistema informatitzat que en tot moment permetrà saber la quantitat de gent que hi ha. Tampoc no es descarta haver de demanar cita prèvia, per exemple, per a la piscina. Des de l’Ajuntament s’anima tota la població a venir al nou Espai esportiu Tres Pins per fer-ne ús de totes les instal·lacions i gaudir de poder fer esport en les millors condicions.

Darrera actualització: 05.10.2020 | 19:28