Navarcles estrena el programa en “streaming” TANvisió per Festa Major

Dijous, 11 de febrer de 2021 a les 12:00

En un any en què la situació epidemiològica portada per la COVID-19 fa impossible la realització habitual de la Festa Major d’Hivern de Navarcles, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Navarcles i la Creueta Centre Cultural organitzen TANvisió, el primer programa de televisió d’entreteniment en directe per streaming al poble.

L’esdeveniment, que es farà al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas el dia 21 de febrer a les 19:00 hores, tindrà un fort vincle amb Navarcles, ja que els convidats i el personal tècnic i de sala seran gairebé tots del municipi, així com també les temàtiques que s’hi tractaran.

TANvisió, presentat pel periodista de Regió7 i Ona Bages Marc Morera, inclourà pintura i cuina en directe, entrevistes, un concurs i un concert per part del grup musical Moon Vision. També hi haurà espai per la participació dels espectadors, tant a través de xarxes socials com presencialment.

Tot i que el format de TANvisió s’estrena en dates de Festa Major d’Hivern, la idea és seguir utilitzant-lo en altres ocasions.

L’entrada per TANvisió serà gratuïta i s’haurà de reservar prèviament a la web http://navarcles.fila12.cat.

Darrera actualització: 11.02.2021 | 11:30