Navarcles encendrà les llums de Nadal pel pont de desembre

Dilluns, 30 de novembre de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament de Navarcles encendrà progressivament les llums de Nadal a partir del dimecres 2 de desembre. Es manté la mateixa línia que l’any passat, en què es va renovar tot l’enllumenat nadalenc i s’hi van incorporar dos elements propis: dos escuts de Navarcles (un a la plaça Dr. Fleming i l’altre a l’Ajuntament).

D’altra banda, per a contribuir a l’estalvi energètic, un any més s’ha optat per la tecnologia LED, que permet més intensitat lumínica a un cost més baix. Així, aquestes festes s’encendran fins a 37 elements decoratius repartits pels carrers comercials del poble.

Amb l’actual context d’emergència sanitària, es considera especialment important no perdre el costum d’engalanar els carrers i promoure i dinamitzar el comerç local de proximitat. A aquesta iniciativa s’hi suma el I Concurs de balcons nadalencs que organitzen el Rebot i l’Ajuntament per a decorar les cases, finestres i balcons de Navarcles amb dotacions econòmiques que es revertiran en el comerç local.

L’enllumenat de Nadal es lloga a una empresa de proximitat, al Bages, excepte els dos escuts del poble, que són pròpies de l’Ajuntament. Aquest cop, però, s’ha fet una inversió des de la regidoria de Promoció Econòmica per a renovar els leds que es van fondre l’any passat.

Aquest dispositiu de llums estarà actiu fins al 7 de gener, que es començarà a retirar progressivament els adorns de Nadal.

Darrera actualització: 30.11.2020 | 21:17