Navarcles comença les obres per convertir Cal Aguilar en un equipament públic

Dilluns, 6 de novembre de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament de Navarcles ha començat avui dilluns les obres per recuperar el Mas Aguilar com a equipament públic. L’objectiu és guanyar un nou espai per dinamitzar el centre del poble i desenvolupar-hi diferents activitats, amb una important incidència en la rehabilitació energètica de l’edifici.

El pressupost total de l’obra puja a gairebé 479.000 euros i es podrà fer realitat gràcies a una subvenció de 442.456,22 euros, aconseguits del Pla per l’impuls de la rehabilitació d’edificis Públics (PIREP) finançat per la Unió Europea amb fons Next Generation. La resta sortirà dels fons municipals. És previst que els treballs durin uns 8 mesos. 

Es tracta d’una edificació del segle XVI situada en ple nucli antic de Navarcles, però es va anar degradant. Fa uns anys s’hi va fer una actuació estructural d’urgència, es va consolidar tota l’estructura de l’edifici i se’n va sanejar i rehabilitar l’exterior. Els treballs que comencen se centraran en l’interior de l’edifici per preparar-lo per a usos públics.

Darrera actualització: 06.11.2023 | 15:10