Navarcles celebra el Dia de la Dona i estrena una exposició sobre el “Comerç amb nom de dona”

Dilluns, 6 de març de 2023

Navarcles obre demà, dimarts, els actes per celebrar el Dia de la Dona, que s’allargaran durant 10 dies. Entre les novetats més destacades hi ha l’exposició “Comerç amb nom de dona”, que recull fotografies de dones que han treballat o treballen als establiments comercials de Navarcles.

“Comerç amb nom de dona”
L’Àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Navarcles i el teixit comercial del municipi treballen des de fa mesos per organitzar activitats i campanyes durant l’any que promoguin la reactivació del sector i la compra als establiments del poble.  Des que es van crear les comissions de treball, s’han fet promocions per la Fira de tardor, les festes de Nadal i ara arriba la tercera proposta, coincidint amb el 8 de març, Dia internacional de les dones. S’ha preparat una exposició titulada “Comerç amb nom de dona”, que es podrà veure a partir del dimecres 8 de març a la Plaça de la Vila. És un recull de fotografies del passat i el present de les dones que han tingut o posaven la cara a diferents comerços de Navarcles. Gairebé un centenar de fotografies que recorden comerços que ja no existeixen i d’altres que encara estan en actiu, homenatjant les dones que hi hna treballat.
Els dies 8, 9 i 10 de març, l’exposició estarà instal·lada a l’aire lliure, a la Plaça de la Vila. Entre l’11 i el 17 de març es podrà veure al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas. 

Altres activitats programades pel Dia de la Dona

Dimarts 7 de març

  • Taller de sòl pelvià
  • A les 7 de la tarda a La Creueta Centre Cultural

Divendres 10 de març

  • Pel·lícula “Una joven prometedora”
  • A 2/4 de 9 del vespre al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas

Dissabte 11 de març

  • “Monólogos de la vagina”, teatre d’humor.
  • A les 7 de la tarda a Teatre Auditori Agustí Soler i Mas
Darrera actualització: 6.03.2023 | 13:46