L’Escola Bressol Tinet celebra la jornada de portes obertes pel curs 2021-22

Dimarts, 6 d'abril de 2021 a les 12:20

L’Escola Bressol Municipal Tinet és un servei municipal que des de fa 19 anys s’ha convertit en la primera escola de molts infants de Navarcles. I, aquest 17 d’abril, el centre obre les portes a una nova generació; a la que, a partir del curs 2021-2022, podrà començar assistir a l’escola bressol. La jornada de portes obertes -a la que només es podrà participar demanant cita prèvia a través dels telèfons 938310615 i 609919789 o pel correu electrònic tinetnavarcles@diba.cat- es durà a terme un mes abans que s’obrin les preinscripcions al Tinet, que aquest cop seran telemàtiques i es faran entre el 10 i el 21 de maig.

El Tinet acull nens i nenes en edats compreses d’entre els 4 mesos i els 3 anys, i la seva pedagogia es basa en la concepció d’un infant capaç de pensar, d’observar, de participar, de decidir i de fer-se preguntes tot buscant-ne les respostes; i així, descobrir el món que l’envolta. Un infant actiu, respectuós, autònom, creatiu, amb ganes de saber, de sorprendre’s, de provar d’entendre per construir el seu propi coneixement.

La tasca educativa que es desenvolupa al Tinet es basa a acompanyar els infants en el seu procés de creixement i aprenentatge, tot organitzant propostes d’art, llum, música i espais que satisfacin les seves necessitats emocionals, de joc, moviment, descoberta, relacions, alimentació, descans, afecte i de contacte amb la natura. Tot això, seguint sis pilars pedagògics bàsics: la vida quotidiana, el moviment lliure, el joc lliure, la manipulació i experimentació, les relacions socials i la natura.
Per a més informació, podeu consultar la web https://escolabressoltinet.jimdofree.com, la pàgina de Facebook Escola Bressol Tinet de Navarcles o la web de l’Ajuntament.
 

Darrera actualització: 06.04.2021 | 12:16