L’Ajuntament de Navarcles augmenta un 20% les beques per a material escolar i activitats extraescolars

Dimecres, 22 de desembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Navarcles ha augmentat enguany la partida destinada a material escolar i activitats extraescolars, que ha passat dels 10.000 als 12.000 euros. Les beques –que aquest curs arriben a gairebé una quarantena de famílies- cobreixen entre el 60% i el 95% del cost de material escolar i excursions de l’escola i l’institut de Navarcles o d’activitats extraescolars, per garantir que tots els infants i joves del municipi tinguin les mateixes oportunitats.

Els diners, un cop aprovades les ajudes, van a parar directament als centres formatius o a les entitats, i les famílies només han d’aportar la resta de diners que no han quedat coberts per la beca. Dins les activitats extraescolars s’hi inclouen entitats esportives però també altres propostes de les mateixes AMPA i altres entitats municipals.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Navarcles ja havia augmentat de 8.000 a 10.000 euros la partida destinada a aquestes beques però el context actual, en què moltes famílies han perdut recursos a causa de la pandèmia, ha motivat que s’hi destini enguany un 20% més que el curs passat per tal de poder cobrir el cost del material i les activitats dels infants de totes les famílies que complien els criteris establerts.

Darrera actualització: 22.12.2021 | 10:31