L’Ajuntament de Navarcles amplia les zones verdes del municipi plantant 78 arbres nous

Dimecres, 7 de d’abril de 2021 a les 11:00

Tal com ja s’havia anunciat des de l’Ajuntament el passat mes de febrer, la Brigada Municipal ha millorat l’arbrat de Navarcles aquest mes de març, plantant un total de 78 arbres arreu del municipi. Així, se’n substitueixen en ubicacions on ja n’hi havia i se n’amplia el nombre total.  

Es tracta d’una actuació de gran magnitud que mai abans s’havia dut a terme al poble, i amb la que es busca ampliar els espais verds disponibles per a les navarclines i els navarclins. Concretament, la gairebé vuitantena d’arbres s’ha plantat en tres àrees diferenciades: al Parc de La Planota, a l’Edifici Verd de l’Escola Catalunya i a diversos carrers del municipi.

A la primera ubicació, s’hi han instal·lat 50 arbres de tres espècies diferents: 32 Celtis australis, 8 Styphnolobium japonicum i 10 Koelreuteria paniculata. Pel que fa a la zona de l’Edifici Verd s’hi han plantat 7 Celtis australis i 6 Styphnolobium japonicum, mentre que la quinzena d’arbres restants repartits pel poble inclouen 9 Koelreuteria i 6 Platanus hispanica.

Després d’aquesta nova plantació d’arbres, des del consistori i la regidoria de Medi ambient i medi natural se seguirà treballant per continuar millorant els espais verds de Navarcles.

Darrera actualització: 06.04.2021 | 12:36