L’actual context sanitari fa que l’Ajuntament de Navarcles es responsabilitzi enguany de l’organització de la festa de Carnestoltes

Dijous, 3 de febrer de 2022 a les 00:00

El dissabte 5 de març se celebrarà el Carnavarcles. Com ja vam anunciar fa uns dies, es farà la rua que està previst que finalitzi cap a les 8 del vespre a l’Escola Verda. L’associació El Rebot era qui s’encarregava tradicionalment d’organitzar la festa posterior a la rua. Aquest any, però, per responsabilitat i seguretat, i per garantir que es compleixin totes les mesures de protecció necessàries, aquesta tasca l’entoma el propi Ajuntament. Després de la rua es farà l’entrega de premis i, seguidament, les persones assistents podran gaudir d’altres activitats encara per concretar.

L’Ajuntament també està treballant perquè hi hagi alguns punts d’oferta gastronòmica perquè la ciutadania pugui acompanyar la festa fent una beguda o un mos. Tots els actes seran a l’aire lliure per minimitzar al màxim el risc de contagi.  

Des de l’Ajuntament de Navarcles volem donar les gràcies a El Rebot per la seva implicació amb el municipi i pel seu compromís amb la dinamització cultural i festiva. L’actual context sanitari ens obliga a fer canvis i adaptar-nos permanentment per vetllar per la seguretat de la ciutadania i això complica, molt sovint, la tasca d’entitats i associacions sense ànim de lucre. Estem segurs, però, que de seguida que puguem tornar a la normalitat, El Rebot agafarà de nou les regnes i podrà continuar la seva necessària aportació a la vida lúdica del nostre municipi.

Aprofitem per informar que aquest any totes les inscripcions a la rua s’han de fer amb antelació i que no hi haurà punt d’inscripció el mateix dia. Us podeu inscriure a les categories carrosses, comparses, individuals adults i individuals infantils a partir del 7 de febrer fins a l’1 de març. Haureu de trucar a l'Ajuntament (93 831 00 11) o anar-hi de forma presencial per fer la inscripció.  

 

Darrera actualització: 03.02.2022 | 07:39