La Febrada no es podrà estrenar per la Festa Major d’Hivern

Dilluns, 4 de de gener de 2021 a les 20:00

La Febrada, l’obra de teatre de la Festa Major d’Hivern, no es podrà estrenar a les dates habituals, el 13 i 14 de febrer. Hi ha dos factors que no ho permeten: les eleccions al Parlament de Catalunya són el mateix dia i al mateix lloc, i les restriccions sanitàries han endarrerit els assajos.

L’obra d’enguany serà “Cal Primmirat, una masia o un disbarat”, de Xènia Sellarés, primera dona que escriu la Febrada, i dirigida per Jaume Costa. Si bé el passat 13 d’octubre es va presentar l’obra amb les persones interessades en poder-hi actuar, no van poder començar els assajos fins el 26 de novembre degut a les restriccions als assajos de les obres de teatre amateurs.

És per aquest motiu que s’està treballant per estrenar la Febrada pel cap de setmana del 13 de març. Aquesta nova data d’estrena estarà condicionada per l’evolució de les limitacions de contacte social i es durà a terme sempre i quan s’hagi pogut garantir els assajos dels actors i les actrius. En el cas que les restriccions es mantinguin o empitjorin, es valorarà posposar l’estrena de l’obra per l’any vinent.

Per altra banda, la situació sanitària actual també ha modificat la normativa pels centres de votació de les eleccions del 14 de febrer. Si normalment, a Navarcles, es podia votar a l’Ajuntament, a La Creueta i a l’escola verda, aquest cop alguns d’aquests espais són massa petits per a garantir totes les mesures necessàries. Així, les meses de votació de l’Ajuntament passen a fer-se al pavelló esportiu; les de l’escola es faran en el mateix recinte però en un altre espai; i les de la sala d’actes de la Creueta es posaran a l’auditori.

Darrera actualització: 04.01.2021 | 19:57