La Biblioteca i l’Escola impulsen un projecte per fer arribar lectures a tots els infants

Divendres, 19 de juny de 2020 a les 00:00

 

Nota de Premsa 19/06/2020

La Biblioteca Sant Valentí juntament amb l’Escola Catalunya impulsen un projecte per fer arribar lectures a tots els infants del municipi

En col·laboració amb LECXIT(Lectura per l’Èxit Educatiu) s’han creat uns «lots sorpresa» amb les recomanacions dels docents per no perdre l’hàbit de lectura aquest estiu

Des de la Biblioteca Sant Valentí i l’Escola Catalunya s’ha impulsat un projecte per seguir atenent les necessitats de lectura dels infants del municipi. Els alumnes de P-3 fins a 6è de Primària gaudiran d’un lot sorpresa amb diferents lectures per seguir llegint i fomentar la lectura. L'equip docent de l'Escola Catalunya en col·laboració amb la biblioteca ha facilitat l’elaboració d’uns lots de lectura força personalitzats, segons els gustos i preferències dels diferents alumnes.

Amb la col·laboració de LECXIT (Lectura per l’Èxit Educatiu), s’han creat lots dins una caixa, en format regal i juntament amb els llibres recomanats s’hi podrà trobar un carnet de lectura "per viatjar a mons imaginaris" que s’anirà segellant a mesura que es llegeixin les lectures. També hi haurà una infografia amb 5 propostes de dinamització per llegir en família i un llibre de l’expert Jaume Centelles amb propostes diverses per promoure la lectura dels infants a casa.

Si algun infant encara no és soci de la Biblioteca, se li proporcionarà al moment de recollir aquest "lot sorpresa", que serà completament gratuït i es podrà utilitzar a totes les biblioteques de la xarxa catalana. Cal recordar que els horaris de la Biblioteca Sant Valentí són de 9h a 14h de dilluns a divendres i també els dijous de 17h a 20h.

Aquest projectes neix arran de l’ordre del BOE de mantenir tancades les sales infantils de les biblioteques. La biblioteca infantil romandrà tancada però estarà repartida per totes les llars navarclines. «Cap infant sense contes, saquegem la biblioteca infantil i que els contes viatgin a les cases».

Darrera actualització: 23.09.2020 | 14:54