La biblioteca de Navarcles reuneix una vintena de poetes i rapsodes en el recital “Lletres i vins” 

Dijous, 26 de gener de 2023

La Biblioteca de Navarcles ha tornar a acollir un bon nombre de poetes i rapsodes en el recital que organitza cada gener, maridant vins de la DO Pla de Bages amb tota mena de versos.  El públic assistent va poder gaudir d’una bona diversitat de veus poètiques, de totes edats i estils: veus sornegueres, líriques, intimistes, revolucionàries, clàssiques, orgàniques... 

Entre poetes i rapsodes van recitar: Mònica Serra, Mon Roig, M. Carme Alòs, Pep Comellas, Joan Alvarez, Gemma Rosas, Vicenç Zumajo, Josep Grifoll, Montse Farràs, Jaume Molina, Gerard Vilardaga, Iris Hinojosa, Arnau Farré, Alexis, Elena Sixto, Ton Vilà i Valentí Oliveras. Aquest darrer va reivindicar, en nom de l’entitat El Coro, els textos de l’activista cultural navarclí Marcel·lí Monrós, de qui aquest any es commemoren 50 anys de la seva mort.  

Dins el mateix cicle “Lletres i vins”, fins al 30 de gener es pot gaudir a la biblioteca de Navarcles de l’exposició “Cep, tina i vi”,  un treball a l’entorn de la memòria popular del món del vi i la vinya a casa nostra, dut a terme per la historiadora Mireia Vila, impulsat pel CEB i la DO Pla de Bages, amb el suport d’alguns ajuntaments del Bages, Moianès i el Consell Comarcal del Bages.
 

Darrera actualització: 26.01.2023 | 13:31