Èxit d'espectadors en l'estrena del programa TANvisió de Navarcles

Dilluns, 22 de febrer de 2021 a les 19:00

En un any en què la COVID-19 feia més difícils les coses, l'estrena el diumenge 21 de febrer, en dates de la Festa Major d'Hivern, del nou programa en "streaming" TANvisió ha estat tot un èxit.

El nou format, compatible amb les mesures sanitàries i dirigit pel periodista Marc Morera, va comptar amb uns 500 espectadors durant la seva emissió -un centenar de persones in situ al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas, 388 al llarg de tot el directe emès via YouTube i un pic de 91 espectadors simultanis-. El directe de TANvisió publicat a Youtube posteriorment ha superat ja les 680 visualitzacions.

Durant l’acte en directe, van passar per l’escenari el pintor navarclí Arnau Farré, els patinadors Aleix i Laia Bou i el cuiner Marc Abad. El plat cuinat per Abad va ser regalat al públic, que també va poder participar del TANvisió a través de les xarxes socials i del concurs centrat Navarcles, presentat per les pubilles del poble juntament amb Marc Morera. Finalment, per tancar l'acte, el grup musical Moon Vision va oferir música en directe.

El format TANvisió, però, no serà únic de la Festa Major d'Hivern d'aquest 2021, i es preveu seguir utilitzant-lo en altres ocasions.

Darrera actualització: 22.02.2021 | 20:08