El Tres Pins celebrarà el seu primer any amb una festa el 27 de novembre

Dimecres, 3 de de novembre de 2021 a les 00:00

Ben aviat es complirà un any de la inauguració del complex esportiu municipal Tres Pins de Navarcles. L’estrena va ser en un any difícil, marcat per la pandèmia i totes les restriccions que això suposava, però la situació adversa no ha impedit que la ciutadania de Navarcles i altres usuaris del municipis de l’entorn hagin apostat per utilitzar  les noves instal·lacions i serveis. Per celebrar el primer aniversari, el 27 de novembre es realitzaran diferents masterclasses: aiguagym a la piscina; zumba, cardiobox i cycling a la plaça dels Tres Pins; i torneig de pàdel de diferents categories a les tres pistes. Hi haurà sorpreses, sortejos i si la situació sanitària ho permet es farà un petit vermut per a tots els assistents.

60 classes diferents cada setmana

El Tres Pins ja supera de llarg les 600 persones abonades, una xifra que augmenta mica en mica cada mes i que obliga a tenir les instal·lacions a ple funcionament i a ampliar l’oferta d’activitats. Les activitats dirigides són les que tenen més demanda per part dels usuaris. Disposem d’un calendari amb un ampli ventall de propostes i horaris, amb més de 60 classes diferents cada setmana,   que van des d’exercici de més baixa intensitat com ioga o hipopressius, passant per activitats d’intensitat mitja com pilates o zumba, fins arribar a disciplines molt més intenses com bodygym o interval.

Altres instal·lacions

A part de les classes dirigides, el complex esportiu Tres Pins compta amb d’altres instal·lacions com la sala de fitness, que està equipada amb maquinària d’última generació que permet treballar tots els grups musculars, a més d’aparells més clàssics com les cintes i les el·líptiques. Cal destacar que ja hem iniciat un servei d’assessorament tècnic algunes hores concretes en aquesta sala.

L’altra gran protagonista del Tres Pins és la piscina coberta, que té una elevada activitat, sobretot a la tarda quan al llarg de la setmana, de di-lluns a dissabte, més de 120 infants realitzen cursets de natació en grup i particulars. Malgrat això, hem vet-llat per distribuir els horaris de manera que sempre quedin carrils lliures perquè la resta d’usuaris hi puguin nedar lliurement.

Finalment, el complex esportiu compta també una zona exterior amb les piscines d’estiu, que van acollir més de 1.000 abonats el darrer estiu i les pistes de tennis i pàdel. Recentment s’ha instal·lat la tercera pista de pàdel, la qual cosa permet augmentar el nombre de persones que hi poden accedir, especialment cap al vespre, quan hi ha més activitat i s’hi poden practicar classes amb l’acompanyament d’un monitor.

Augmenta l’aforament, però cal cita prèvia

Amb la millor evolució de la pandèmia, els aforaments han augmentat i en aquests moments les instal·lacions del Tres Pins poden acollir fins a 20 persones a les clas-ses d’aiguagym, 2 persones per carril a la piscina, 15 usuaris a la sala d’activitats dirigides, 12 persones a la sala de fitness i 8 a la sala de cycling. La mascareta segueix sent obligatòria excepte a la piscina i a les zones exteriors on a vegades es practiquen classes dirigides.

Es manté, però, la cita prèvia. Totes les activitats, ja sigui nedar, fer pilates, aixecar peses o jugar a pàdel, s’han de reservar per l’App dels TresPins, disponible per a Android i iOS. Aquesta aplicació permet guardar plaça amb tant sols 3 clics i evita trobar-se sense lloc lliure en arribar al gimnàs.

Darrera actualització: 03.11.2021 | 11:48