El Festival Test de micropeces artístiques arriba dissabte

Dimecres, 29 de setembre de 2021 a les 10:00


 

TEST és el Festival de la xarxa Testimoni Escènic obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, circ, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges…), de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent augmentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle. Un festival de micropeces de diversos àmbits artístics en què estem implicades una dotzena de poblacions de la Catalunya Central, entre elles Navarcles, on el festival aterra aquest proper dissabte.
Les obres que es podran veure al Teatre Auditori i sales del Centre Cultural són:

  • GLAÇATS (Companyia Meridiano 70ymedio teatro – 20 min.) Una obra dramàtica de teatre que explica com surt a la llum la crisi entre una parella arran de quedar-se tancats a casa per una forta onada de fred.
  • PUNTOS SUSPENDIDOS (Companyia Tan Lluny – 20 min.) Comèdia dramàtica a partir de dansa, teatre i poesia, una trobada amb el públic per reflexionar sobre la vida.
  •  F.R.A.U. (Companyia Gemma Sastre i Neus Gispert – 20 min.) Comèdia de teatre, sobre el concepte de l’èxit, la visibilització d’emocions tabú i la crítica al sistema productiu i al mite dels somnis.
  • UN VESPRE A CASA DE BRAHMS (Clara Ensemble – 15 min.) Música i narració que pren com a referència la correspondència entre el compositor Johannes Brahms i les seves amistats.

Els espais tenen un aforament limitat i cal comprar les entrades anticipades, per 8 euros, a http://navarcles.fila12.cat. Els assistents podran combinar l’horari que més els convingui per veure les 4 obres. Podran començar els passis a les 17.30, a les 18.00 o a les 18.30.

Darrera actualització: 29.09.2021 | 12:52