El 16 d’agost obrim inscripcions per als cursets de natació al Tres Pins

Dilluns, 8 d'agost de 2022 a les 00:00

Durant el curs 21-22, unes 180 persones, la majoria infants, han participat en els cursets de natació que s’ofereixen al complex esportiu municipal Tres Pins. Les inscripcions per al proper curs s’obriran el dia 16 d’agost per a aquells infants inscrits la temporada passada, i el dia 29 d’agost per a noves inscripcions.  Podreu trobar més informació i preus a l'Instagram de Tres Pins (@3pinsnavarcles). Les inscripcions es duran a terme presencialment a la recepció del Tres Pins i no es farà reserva telefònica.

Hi ha tres tipologies de cursets: grup, particular i nadons. Els cursets en grup es fan dilluns, dimarts, dijous i divendres, 2 grups a cada franja (17h, 18h i 19h) i dissabtes al matí. Cursets particulars, dimecres tarda i segons disponibilitat. Cursets de nadons, 2 grups dissabte; a les 10h i a les 11h. Per edat, els cursets en grup van adreçats a infants des de 3 anys fins a joves de  16 anys. Els particulars, de 3 mesos fins a adults.

És important recalcar que els grups es fan segons el nivell i no segons l'edat. Progressivament els nivells són: nadons (familiarització a l'aigua) - Blancs (flotació) - Grocs (primers estils de natació) - Taronja (perfeccionament dels estils) - Blau (perfeccionament i entrenament de natació).

En els cursets de nadons, el pare o la mare entra a l'aigua amb l'infant i els grups són de 10-12 parelles. El nivell blanc, l'infant ja és dins l'aigua amb el monitor/a: de 4 a 5 nens. A partir del nivell groc, el monitor/a ja és fora de l'aigua i el grup és de 5 a 6 nens. Nivells taronja i blau: màxim 8 nens/es.

La gestió dels cursets de natació és directe per part de l'Ajuntament de Navarcles. El monitoratge va a càrrec de l'empresa Joc Net Gestió Esportiva SL.

Darrera actualització: 08.08.2022 | 13:40