Del 10 al 15 d’agost, Festa Major a Navarcles!

Dilluns, 1 d'agost de 2022 a les 00:00

 

Ja ha arribat la Festa Major! Una Festa Major sense mascaretes, és l’hora de retrobar-nos, de somriure i mostrar-nos tal i com som. Hora de gaudir, de dormir poc, de menjar, beure, ballar i, sobretot, d’apreciar i sentir la felicitat amb el que som i amb el que tenim. Ha de ser la festa que totes i tots esperem amb civisme i responsabilitat, però també la festa de la rauxa i la diversió, perquè de ben segur que de ganes de festa en tenim tots i totes.

Durant 5 dies hi haurà un munt d’actes ben diversos i per a tots els gustos i totes les edats: esmorzar popular, jocs infantils, tallers, remullada nocturna, caminada, rumba, ball, jocs, sopar a la fresca, nit de versions, discoteca per als més petits, esports, tapeo, concursos, festa de l’escuma, pesca, futbol, confeti, monòlegs, escacs, gegants, vermuts... I amb l’actuació estel·lar, dissabte a la nit, dels populars “Pony Pisador”. Adjunt podeu veure el programa amb tots els actes ben detallats.

Atenció! Hi ha dos canvis d'última hora respecte del programa que trobareu adjunt:

DIJOUS 11 D’AGOST:  La caminada de 8,46 km és a 2/4 de 9  del matí, no del vespre, tal i com posa el programa. La resta de dades (lloc de sortida, preu i inscripcions) són correctes.

DIVENDRES 12 D’AGOST: Discoteca per als més petits amb Disco Pinky, es farà a l’edifici verd de l’Escola Catalunya, en comptes de darrera l’Ajuntament. Tant el patrocinador, com l’hora i el preu són correctes.

 

Bona Festa Major!

Darrera actualització: 08.08.2022 | 13:08