Convoquem el Concurs de música Navarcles 2022

Dimecres, 27 de juliol de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Navarcles convoca el Concurs 2022 per guardonar els escollits pels jurats com a millors artistes entre tots els grups que s’hi presentin, independentment del seu estil musical. Obert a qualsevol proposta musical de qualitat. L’objectiu és prendre el pols a l’escena musical de la comarca, descobrir noves propostes i promocionar les noves creacions i inquietuds artístiques. Volem donar a conèixer artistes i grups emergents, nous projectes i plantejaments artístics alternatius, promocionant la música que es fa a la nostra regió i fomentant la formació de nous públics.

El concurs està obert a tots els formats i estils. Prima la qualitat i novetat de la proposta per sobre de l’estil artístic i musical. Després del període d’inscripció, els diferents artistes actuaran el divendres 12 d’agost al lloc assignat per l’organització i en la durada que se’ls marqui, depenent de la quantitat de bandes o solistes presentats.

Per a participar en el Concurs cal inscriure-s’hi, fins al 8 d'agost, i ho poden fer tots els grups o solistes de música de qualsevol estil i idioma, amb els requisits i les característiques següents:

  • Poden participar en el Concurs els grups i/o solistes, si tots els seus membres tenen 16 anys o més en el moment de la inscripció.
  • Els grups o solistes que es presentin al Concurs han de comptar amb un nombre de temes suficient per a poder realitzar un concert de com a mínim 20 minuts.
  • Els participants, en presentar-se al concurs, autoritzen la seva reproducció pública en mitjans de comunicació en general, i en particular a les xarxes socials, sempre amb l’objectiu de promoció del Concurs i l’artista inscrit.
  • Per a poder dur a terme les actuacions, l’organització posarà a disposició dels grups o solistes un equip de so, backline basic i il·luminació, així com un tècnic (les bandes poden optar per dur el seu propi tècnic, sempre que ho comuniquin prèviament a l’organització), a més d’una bateria, la base de la qual serà comuna per a tots els participants. Cada participant ha de dur la resta d’instruments, accessoris i complements.

En els documents adjunts trobareu les bases completes del concurs i el formulari d’inscripció.

Darrera actualització: 27.07.2022 | 15:09