Cap de setmana de Sant Jordi ple d’activitats

Dimecres, 20 de d’abril de 2022 a les 00:00

Navarcles es prepara per viure un cap de setmana de Sant Jordi ple d’actes i propostes. El divendres 22 d’abril, a les 7 de la tarda a la Biblioteca, tindrà lloc l’espectacle “Un gra de sorra, d’amor i de mar” a càrrec de la poeta Joana Begur, del cantautor Lluís Platero i amb la coordinació Josep Capalvo.

El dia de Sant Jordi, dissabte, durant tot el dia, hi haurà parades de roses i llibres de diferents entitats del poble. A les 10 del matí, es farà l’obertura de la Tómbola al C/Mossèn Sebastià Tosca. A les 7 de la tarda, tindrà lloc l’acte de l’Esbart Dansaire Navarclí maridat amb xarrups de poesia, a càrrec de l’Esbart Dansaire Navarclí, Arnau Farré, Montse Roig i Isabel Calvet, i amb la baixada de la senyera. I a 2/4 de 9 del vespre, sopar concert amb el grup Debojus

Els actes continuaran diumenge, a  les 10 del matí, amb l’obertura de la Tómbola al C/Mossèn Sebastià Tosca, l’arribada del 44è Ral·li de Motos Històriques de Terrassa, la matinal infantil d’activitats fins la 1 del migdia amb activitats de Sant Jordi amb la col·laboració de l’Avi Mateu, i coca i xocolata per esmorzar al parc Marcel·lí Monrós. A les 12 del migdia, a la Plaça de l’Ajuntament, es farà un homenatge a l’Avi Mateu. I a les 5 de la tarda, a l’Auditori Agustí Soler i Mas,  l’espectacle “Set vides”, organitzat per l’Associació els Peluts de Navarcles. Les activitats de Sant Jordi es clouran diumenge a les 6 de la tarda,  amb sardanes a càrrec de la Cobla els Lluïsos de Taradell.

Darrera actualització: 20.04.2022 | 10:49