Canvis en la circulació i nous aparcaments a Navarcles

Dimecres, 7 d'abril de 2021 a les 17:00

Amb l’objectiu de millorar la seguretat i la mobilitat de les veïnes i veïns de Navarcles, des de l’Ajuntament està previst impulsar un seguit de modificacions en la circulació a partir d’aquest mes d’abril. Així, es canviarà el sentit de la circulació en diversos carrers del centre i el sud del poble, es modificaran els estacionaments i se senyalitzarà un nou pas de vianants.

El primer dels carrers afectat pels canvis mencionats serà el carrer Solsonès, concretament en el seu tram formigonat. Així, es canviarà el sentit de circulació, es modificarà el costat dels estacionaments i se senyalitzarà amb pintura un nou pas pels vianants.

La segona àrea que patirà canvis serà la del carrer Talamanca i les vies adjacents. Pel que fa concretament al carrer Talamanca, el sentit passarà a ser únic en tota la via, des del carrer Diputació fins al carrer Rocafort. A més, allà on sigui possible, es crearan nous estacionaments, que se sumaran als del pàrquing de la carreretera de Manresa.

Si passem a parlar de les vies adjacents, es canviarà el sentit de circulació de la plaça 11 de setembre i del carrer Ametller –en el tram entre la cruïlla amb el carrer Alcalde Gusart i l’existent amb el carrer Diputació-. Per altra banda, en el cas del carrer Montserrat, el sentit de circulació des de la cruïlla del carrer Pau Claris fins al carrer Talamanca passarà a ser de sentit únic. 

Per qualsevol dubte, aclariment o suggeriment, no dubteu en contactar amb la Guàrdia Municipal de Navarcles al telèfon 639206565.

Darrera actualització: 07.04.2021 | 16:47