BASES DEL CONCURS DE DIBUIX DEL PERSONATGE DE FESTA MAJOR DE NAVARCLES 2021

Dilluns, 5 de juliol de 2021

Amb motiu de la Festa Major de Navarcles, convoquem un concurs de dibuix infantil amb l’objectiu de fomentar la participació i l’estima per la Festa Major i el municipi de Navarcles. Aquí podeu consultar les bases per participar-hi

 

1. Temàtica

El tema del concurs de dibuix és el/la personatge de Festa Major.

 

1.1 Tècnica i format

El dibuix és de tècnica lliure: llapis, ceres, aquarel·les, retoladors... El format està limitat a una mida Din A4.

 

2. Participants

La participació és gratuïta i oberta a nenes i nens d’entre 3 i 12 anys.

Cada participant pot presentar un màxim de 2 dibuixos en total.

 

3. Recepció de dibuixos

Per participar en aquest concurs no caldrà fer cap inscripció, únicament lliurar el dibuix o dibuixos que es presentin a concurs a l’Ajuntament o a la Biblioteca de Navarcles.

En aquest full haurà de constar, en el dors del full, el nom i edat de la nena o nen i el telèfon de contacte de l’adult responsable.

 

4. Termini d’admissió d’obres

L’inici del concurs és el 5 de juliol i el termini d’admissió de recepció d’obres finalitzarà el dia 15 de juliol de 2021.

 

5. Jurat

El jurat estarà format per:

- Regidora de Cultura

- Regidora d’infància

- Dissenyador del programa de Festa Major

- Representant del món artístic

 

6. Premis

Es repartiran un total de 3 premis.

- El dibuix guanyador formarà part del programa de Festa Major 2021 i material utilitzat per la Festa Major 2021 i l’autor o autora tindrà accés gratuït al acte de Festa Major del Dia de la Quitxalla 2021.

- Els autors o autores dels dibuixos que siguin seleccionats en segon i tercer lloc tindran entrada gratuïta a l'acte de Festa Major de Navarcles del Dia de la Quitxalla 2021.

 

7. Veredicte

La guanyadora o guanyador es faran públics a la web i xarxes socials de l’Ajuntament de Navarcles i s’informarà via telefònica a l'autor o autora.

 

8. Drets d’autor

Les/els participants declaren i garanteixen sota la seva responsabilitat que són els autors dels dibuixos presentats, fent-se responsables que no es vulnerin drets de tercers de qualsevol classe respecte dels mateixos, així com de, si escau, qualsevol reclamació de tercers en relació amb aquests drets.

La participació en el concurs suposa la cessió a l’Ajuntament de Navarcles dels drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sobre el dibuix de la participació, previstos en la Llei de Propietat Intel·lectual, per a la seva publicació en els seus canals de comunicació on i off line, en cap cas amb finalitats comercials i sempre fent constar el nom de l’autor/a.

 

Darrera actualització: 5.07.2021 | 19:38