Ban revetlla Sant Joan

Dimarts, 23 de juny de 2020 a les 00:00

BAN

  

Aquest any, més que mai, hem de fer, entre tots i totes, que la festa i la revetlla de Sant Joan siguin segures i sense riscos de contagi de la COVID.

Per tal d’evitar incidents i poder celebrar Sant Joan amb precaució i fent que l’esforç de tantes setmanes no es malmeti us faig avinent el següent:

-       Resta prohibit encendre cap foguera en tot el terme municipal

-       No està permès tirar petards dins de la plaça de la Vila, parcs infantils o zona esportiva, ni a menys de 500 metres de zones boscoses. Recordeu que el mal ús dels petards poden provocar incendis forestals i afecten a la nostra convivència. Els petards només podran tirar-se les nits de revetlla ( Sant joan i Sant Pere).

-       Us recomanem celebrar una revetlla en grups reduïts de persones, familiars i amics. No estan permeses les aglomeracions de gent. Mantingueu la distància física entre persones.

-       Prengueu precaució en la manipulació de petards i no utilitzeu gel amb bases alcohòliques, si manipuleu petards.

-       Seguiu totes les recomanacions de manipulació dels productes pirotècnics. Sobretot assegureu-vos de què els vostres petards detonin a una distància prudencial de la resta de persones.

L’Alcalde

Josep Mª Feliu i Selga

Darrera actualització: 23.09.2020 | 14:54