Arriba la Festa Major de Navarcles, del 10 al 15 d'agost

Dimecres, 2 d’agost de 2023

Del 10 al 15 d'agost, Navarcles és festa! Remullades, música, jocs, tallers, activitats infantils, gastronomia, traca, balls... Hi haurà activitats per a totes les edats i tots els gustos. 

És l’hora d’aparcar la rutina del dia a dia i sortir de casa per omplir les places i els carrers de Navarcles, i ho farem conjuntament com a poble, perquè aquesta festa és de totes les persones de Navarcles. Sense l’esforç i implicació de totes les voluntàries de la comissió de festes i de la comissió de joves, les diferents entitats, bars i restaurants, el pubillatge, treballadores i treballadors de l’Ajuntament que fa dies que treballen perquè tot estigui llest quan comenci la festa i que les veureu treballar de valent durant totes les activitats de la festa major, sempre al peu del canó, darrere les barres, preparant bons sopars, activitats pels més petits, muntant i traslladant material amunt i avall, vigilant que totes les activitats siguin segures, treballant des dels Punts Liles i moltes tasques més. Sense totes i cada una d’aquestes persones incansables aquesta gran festa Navarclina seria impossible.

AQUESTA FESTA MAJOR ES FARÀ GRÀCIES A LA PARTICIPACIÓ DE/D’:
ADF, C.F. Navarcles, Club escola basquet Navarcles, Club Pati Navarcles, Esplai de Navarcles, Àrees de Joventut i infància, Ajuntament de Navarcles, Associació de Pesca de Navarcles, Club Escacs Navarcles, Comissions de Festa i Comissió de Joves, IBADA, Geganters de Navarcles, Can Patoi, Forn Degustació, Pastisseria Agustí, Cal Muntané, Bar Nou Sport i Cal Torras, Protecció Civil de Navarcles, Associació Peluts de Navarcles, Cafeteria Club Motor, Vigilants Municipals, treballadors de la brigada, tècnics del centre cultural i a totes les navarclines i navarclins que fan possible aquesta Festa Major.

LA PARTICIPACIÓ EN ELS ACTES DE LA FESTA MAJOR IMPLICA L’ACCEPTACIÓ DE LES MESURES DE SEGURETAT VIGENTS AL PROCICAT. L’AJUNTAMENT DE NAVARCLES ES RESERVA EL DRET DE CANCEL·LACIÓ O MODIFICACIÓ DEL DIA, LLOC I/O HORA DE QUALSEVOL DE LES ACTIVITATS PROGRAMADES PER MOTIUS SANITARIS, METEOROLÒGICS O D’ALTRES.

ALS ACTES ON S’HAGI DE PAGAR, NO S’ACEPTARÀ TARGETA DE CRÈDIT; NOMÉS EFECTIU.

Vegeu tota la programació detallada en el document adjunt. Els propers dies rebreu el programa a casa vostra.

Darrera actualització: 2.08.2023 | 11:14