Arrenquem el curs amb més de 1.500 inscrits a escoles i activitats esportives

Dijous, 30 de setembre de 2021 a les 00:00

Els equipaments municipals de Navarcles compten amb el compromís de la ciutadania que, any rere any, aposta per fer-ne ús i omplir-los de vida. Aquest nou curs que comença, hi ha més de 1.500 persones inscrites als centres formatius del municipi i al complex esportiu municipal Tres Pins.
En el cas del Tres Pins té més de 600 abonats, el número més alt des que es va obrir, i que permet garantir el funcionament de l’equipament a ple rendiment, amb una àmplia oferta esportiva i de salut per a la ciutadania: activitats dirigides, piscina, pistes de tennis i pàdel, sala de cycling, i serveis i consultes de professionals de la salut i la nutrició. Com a novetat, s’han obert recentment els cursets de natació adreçats a infants, que ja tenen més d’un centenar d’inscrits. Davant l’elevada demanda i la bona acollida, l’Ajuntament està treballant per obrir nous grups.
A l’Escola bressol Tinet hi ha 62 infants matriculats. A l’Escola Catalunya, comencen curs amb 434 alumnes. A l’Institut, amb 217. I a l’Escola de Música, hi ha 209 alumnes matriculats.
Unes xifres elevades que demostren la gran vitalitat esportiva i formativa al nostre municipi.

Darrera actualització: 29.09.2021 | 12:55