Aquest cap de setmana, arriba la Fira de l'Abat a Navarcles

Dijous, 30 de març de 2023

Des de l’Ajuntament és un orgull donar la benvinguda a la 19a edició de La Fira de l’Abat.

Una fira amb un gran significat històric i cultural pel nostre poble. Tot omplint les places i carrers recordem que fa més de mil anys va ser fundat el monestir de Sant Benet de Bages i va formar part del dia a dia de les Navarclines i Navarclins.

En aquesta fira fem un viatge en el temps per reviure la vida del poble i la relació que es va establir amb el monestir. Per fer aquest viatge ens acompanyaran representacions teatrals, musicals, de dansa, activitats infantils, zones gastronòmiques, mostres d’oficis i diferents espais on podrem trobar-nos i gaudir conjuntament d’aquesta fira de referència a Navarcles.

Parlo d’orgull perquè és una fira on entitats, comerços, voluntàries i voluntaris i molta gent del poble es bolquen i treballen molt per fer d’aquesta fira una gran activitat on totes i tots puguem gaudir acompanyats de familiars, amistats, veïnes i veïns.

I quan veiem aquest esforç, les persones omplint els carrers i totes les activitats només podem sentir orgull.

Navarcles és un poble amb història, amb cultura, amb una gran vida associativa de molts àmbits diferents, espais col·lectius, que ens fan ser qui som i que conjuntament li donem vida a Navarcles. Perquè un poble és la seva gent.

Espero que gaudiu molt de La Fira de l’Abat, que trobeu en ella i en els diferents espectacles i espais aquest viatge en el temps, aquest record històric del poble de Navarcles.

Alba Pérez i Subirana - Alcaldessa de Navarcles

Darrera actualització: 30.03.2023 | 13:31