Alba Pérez, nova alcaldessa de Navarcles

Divendres, 10 de juny de 2022 a les 00:00

Alba Pérez, fins ara regidora a l’Ajuntament de Navarcles, ha estat escollida nova alcaldessa del municipi en el ple extraordinari que s’ha celebrat aquesta tarda, després que l’anterior alcalde, Josep M. Feliu, renunciés al càrrec per motius de salut. La candidatura de Pérez ha rebut el suport de tots els grups municipals de l’equip de govern, en virtut de l’acord de govern que estableix que l’alcaldia recau en la llista més votada.

La nova alcaldessa ha agraït la confiança i el suport de l’equip de govern, de l’anterior alcalde, del partit, de la família i el seu entorn més proper, ha desitjat que l’oposició “trobi en mi una persona de consens i que puguem treballar conjuntament per al municipi que tant estimem” i ha destacat que “he vingut a treballar per Navarcles i em poso al servei del poble”. Alba Pérez serà la responsable de les àrees de Governació, Infància i Recursos Humans.

Uns minuts abans, també ha pres possessió del càrrec el nou regidor entrant, Josep Rodellas, que entomarà les carteres de Mobilitat, Polítiques Digitals i Bon Govern, Serveis Econòmics, Festes i Comunicació, ambdues últimes compartides.

Darrera actualització: 10.06.2022 | 19:03