Ajuts per als lloguers en l’obertura de nous establiments comercials o de serveis a Navarcles

Dilluns, 28 de març de 2022

L’Ajuntament de Navarcles obre una nova convocatòria d’ajuts per als lloguers en l’obertura de nous establiments comercials o de serveis i la reobertura d’un comerç tradicional, sempre i quan no sigui un establiment dedicat a l’hostaleria i/o a la restauració: bars, cafeteries, restaurants o similar.

L’objectiu és ajudar al desenvolupament dels nous establiments comercials del municipi o a la reobertura d’establiments comercials tradicionals (es considera comerç tradicional aquelles botigues que hagin estat obertes abans de l‘any 1990) mitjançant la incentivació econòmica, amb l’objectiu de tornar a reactivar el teixit comercial municipal. La nova activitat que s’iniciï haurà de tenir certa relació amb el negoci anterior, ja que des de l’Ajuntament volem mantenir la coherència comercial.

Respecte la quantia dels ajuts, dependrà de la modalitat a què s'accedeixi:

- Modalitat 1. Nova obertura de comerç: es concedirà el 50%, amb un import màxim de 250€ mensuals, del lloguer els 6 primers mesos.

- Modalitat 2. Reobertura d’un comerç tradicional: es concedirà fins al 80%, amb un import màxim de 400€ mensuals, del lloguer dels 6 primers mesos.

En els documents adjunts trobareu les bases reguladores dels ajuts, el formulari per fer la sol·licitud de la subvenció i el formulari per donar les dades bancàries per al cobrament de les subvencions.

Darrera actualització: 28.03.2022 | 14:35