El CAP Navarcles organitza un programa per promoure les habilitats familiars

Dimecres, 10 de gener de 2024

Les sessions començaran el 15 de gener a la Biblioteca i tindran lloc els dilluns, de 5 a 7 de la tarda

El Centre d’Atenció Primària (CAP) Navarcles iniciarà el dia 15 de gener el programa ‘La família, la millor escola’, amb l’objectiu de millorar les competències i les habilitats en la criança, de les famílies que hi participin, així com de fomentar una dinàmica familiar positiva. Aquesta iniciativa està dissenyada específicament per a famílies amb infants d’edats compreses entre els 2 i 5 anys. 
Les sessions s’iniciaran el dilluns 15 de gener a la Biblioteca Sant Valentí i es desenvoluparan fins al 25 de març, els dilluns, de 5 a 7 de la tarda. Les conduiran el treballador social sanitari del CAP, Oriol Imbernon, i el referent de benestar emocional, Ivan Sánchez, professionals de l’Institut Català de la Salut de la Catalunya Central, que ajudaran les famílies a millorar la comunicació, la resolució de conflictes i altres aspectes clau per a una criança saludable i una convivència positiva. 
Per a més informació i inscripcions, cal contactar amb el CAP Navarcles o amb qualsevol dels professionals referents del programa.

Darrera actualització: 10.01.2024 | 13:15