Navarcles reforça la seva aposta turística amb nous plafons al llac i a l’entrada del poble

Dimarts, 1 de desembre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Navarcles aposta per reforçar el turisme de proximitat i de qualitat. Per fer-ho, renova els plafons turístics del llac, la zona d’autocaravanes i l’entrada pel pont de Sant Benet. Amb aquesta iniciativa s’actualitza la informació i es potenciarà i la història i cultura de la zona del llac.

El primer pas ha estat restaurar l’estructura de fusta i decapar el vinil dels plafons de la zona de camins i esportiva, d’aquesta forma s’aprofita el material i es redueixen els costos. 

Els nous panells informatius consten de dues cares. Per una banda, mostra la ubicació i la informació bàsica: descriu els espais, el llac, els horts, la Planota i la Font Vella, entre altres. Per l’altra banda, fa una pinzellada de la biodiversitat de la zona, marca les rutes circulars i la cultura i història del llac (la fàbrica Tàpies, el riu Calders i la seva vinculació amb l’aigua del poble).

La següent fase serà renovar la cartelleria de la zona d’autocaravanes i l’entrada de Navarcles pel pont de Sant Benet. En aquest cas, la senyalització explicarà la ubicació del poble i què s’hi pot trobar, on es pot comprar i els punts d’interès més importants. La cartelleria, a més, incorporarà codis QR per a mantenir la informació actualitzada permanentment.

També s’estrenarà un capítol dins la nova sèrie de “Benvinguts al Bages”, de Nació Manresa, amb el llac com a protagonista, per a potenciar el turisme de proximitat.

Darrera actualització: 03.12.2020 | 09:53