Actualitat/ Notícies

Notícies

26 de juny del 2018

NOTÍCIES ESPORTIVES

 

Aquests mesos de maig i juny ha sigut molt intensa l’activitat esportiva i social al pavelló i Camp de futbol de Navarcles. S’han anat acabant les lligues competitives i els entrenaments de futbol, bàsquet, hoquei i també patinatge. Últimament al pavelló s’han viscut caps de setmana de molta activitat esportiva. S’han organitzat diversos Campionats de Catalunya de Bàsquet i s’han preparat les cloendes de cada entitat amb molta creativitat i originalitat. I amb molt de treball al darrere, tot s’ha de dir…
 
També volem ressaltar la bona feina del Miquel López, que es retira de les seves tasques de directiu. Volem agrair-li la seva dedicació, predisposició i les facilitats que sempre ens ha donat.

D’altre banda, destaquem que el Sots-21 del C.E.B. Navarcles es va proclamar campió del Campionat Territorial de Barcelona Sots-21.

Ressaltem també la cloenda que ha fet el CH Navarcles durant tot el cap de setmana amb activitats per als nens, inflables, partits de hoquei i una magnífica exhibició que va fer la secció de patinatge amb la temàtica de Walt Disney. Ja ens tenen ben acostumats a organitzar finals de festa amb el pavelló ple.