Actualitat/ Notícies

Notícies

30 de maig del 2018

COLLA DE GEGANTERS I GRALLERS DE NAVARCLES. Calendari de sortides del mes de juny de 2018

 

El dissabte 9 de juny a la tarda es participarà a la trobada de Sant Feliu Sasserra (Bages). Enguany aquesta trobada coincideix amb la 21 trobada intercomarcal Bages Berguedà, reunint-se la majoria de colles geganters d’aquestes dues comarques. També es podrà veure, com és costum en les trobades de vocalia, el ball Nocturn Blau, que aquest 2018 compleix 10 anys. Es sortirà a les 16:30 de local.
 
El diumenge 17 de juny al matí es participarà en una de les festes per excel·lència del món geganter, la Ciutat Gegantera de Catalunya, on es reuniran colles representats de tota Catalunya. Aquesta 31 edició de ciutat gegantera està organitzada per la colla de Sant Climent de Llobregat (Baix Llobregat), juntament amb l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya. La ciutat gegantera es celebra tot el cap de setmana, però la nostra colla només participarà en els actes del diumenge. La sortida serà a les 8:30 del matí del local.
 
Per finalitzar el mes, el dissabte 30 de juny es visitarà la població de Sant Pere de Torelló (Osona), que enguany celebra la seva 40a trobada de gegants, amb la participació d’un bon munt de colles. Es sortirà a les 16:30 del local.
 
El punt de sortida és davant el local dels geganters, al carrer Diputació, 18 (darrera el camp de futbol).
 
Si esteu interessats en acompanyar-nos, contacte amb nosaltres a través del correu navarcles@gegants.cat.
 
Trobareu més informació al web de la colla www.gegantsnavarcles.org
 
Us hi esperem