Actualitat/ Notícies

Notícies

22 de març del 2018

6a. EDICIÓ D'ALICIA'T A MÓN SANT BENET, LA FESTA DE LA GASTRONOMIA

 

T’agraden el món de l’alimentació i la gastronomia? Vols viure una festa única en família, amb activitats al voltant de la salut i l’alimentació? Apunta a l’agenda! El cap de setmana del 28 i 29 d’abril se celebra, a Món Sant Benet, la 6a edició d’Alicia’t, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona que permet, també, descobrir els atractius turístics i gastronòmics de la zona en una jornada lúdica, pedagògica i participativa, en plena natura.
Una festa de l’alimentació amb tots els seus ingredients per apropar-nos a la cuina fàcil, sana i divertida! Què hi podeu trobar? Tallers sobre alimentació, tastos guiats per especialistes, espai expositiu amb la presència dels productes identificatius de cada un dels territoris participants (un total d’onze), visites organitzades als Horts de Sant Benet, activitats per a la mainada i espectacles en directe d’animació infantil. I, també, presència de cuines amb Estrella que mostraran, en directe, algunes de les receptes que han estat reconegudes internacionalment.
Una jornada pensada per a tota la família que us permetrà, a més, conèixer l’activitat que realitza la Fundació Alícia en la promoció d’hàbits d’alimentació saludable, amb especial atenció a les restriccions alimentàries i altres problemes de salut.
Veniu amb la panxa buida i els sentits desperts. Descobrirem i investigarem, plegats, les possibilitats dels aliments i els reptes que ens planteja la cuina. Aprendrem i, sobretot, ens ho passarem bé. Consulta tot el nostre programa d’activitats a www.aliciat.cat.

ALICIA'T
ALICIA'T
ALICIA'T
ALICIA'T