Actualitat/ Notícies

Notícies

22 de març del 2018

NOTÍCIES DE LA BIBLIOTECA ABRIL 2018

 

Estem d’aniversari!  aquest abril la biblioteca celebra 5 anys al nou equipament de La Creueta, contents ho celebrem amb vosaltres amb noves propostes:  un cicle d’espectacles infantils pels més menuts, la rebuda per part dels Gegants al vestíbul de la biblioteca, la revetlla de Sant Jordi... i volem engegar un cicle de tertúlies d’assaig, t’hi apuntes?
Per celebrar que cada dia som més i més usuaris sortegem 3 lots de llibres entre tots els nous carnets, participes o bé fent-te el carnet o si ja el tens i ens portes un nou lector. Tens temps per participar fins dimecres 30 de maig, dia que fem el sorteig.
 
Del 26 d’abril al 6 de maig torna el Festival Clam
La biblioteca se suma de nou al Festival Clam. Aquest any sota el lema "Revolució tecnològica i bé comú", una proposta de reflexió entorn als accelerats canvis tecnicocientífics que presumiblement tindran una gran repercussió en tots els àmbits de la nostra vida personal i col·lectiva. La qüestió de fons és: aquests avenços, que aporten millores indiscutibles en molts camps, ens ajudaran a resoldre els grans problemes de la humanitat? Contribuiran a construir un món més igualitari o aprofundiran les diferències socials? En parlem als clubs de lectura Parlem de llibres i Entrelínies.