CERTAMEN DEL PUBILLATGE DE LA CATALUNYA CENTRAL, NAVARCLES 2021

Benvingudes i benvinguts a la web de l’Acte de Proclamació del Pubillatge de la Catalunya Central, Navarcles 2021. És un autèntic plaer per nosaltres poder convidar-vos a assistir i participar el dia 15 de Maig 2021.

Com tots i totes sabeu estem en un moment on és complicat saber què podrem fer la setmana vinent, però hem preparat un acte per dur-lo a terme dins de les recomanacions i restriccions sanitàries actuals i amb capacitat d’adaptar-lo al format virtual per poder garantir la participació de tothom! Així que us hi esperem!

En aquesta web podreu trobar tota la informació per dur a terme la inscripció i el pagament. I mantenir-vos informats/des del funcionament de l’acte.

INSCRIPCIONS

En el formulari que trobareu a continuació podreu inscriure tant els vostres candidats a hereu i/o pubilla com les persones escollides per a fer de  jurat. Així doncs, us demanem les següents dades:

https://forms.gle/pqDgGcxRdjYx7BMi9 

Nom de l’Ajuntament

Candidat a Hereu (opcional)

Nom

Data de naixement

Adjunt el currículum

Candidata a Pubilla (opcional)

Nom

Data de naixement

Adjunt del currículum

Jurat*

Noms

Títols

A quin examen assistiran (hereus o pubilles)

*Cada ajuntament ha d’escollir dues persones per representar el seu poble en el jurat dels exàmens d’hereu i pubilles. Aquestes persones són de lliure elecció, però es recomana que hagin tingut alguna vinculació amb el món del pubillatge. En el cas que aquests fossin ex-hereus o pubilles, s’ha de tenir clar que han hagut de passar mínim tres anys des que van deixar de ser-ho. En cas que l’ajuntament només decideixi presentar un candidat, també pot optar a presentar sols un membre pel jurat.

Per qualsevol qüestió, no dubteu en contactar-nos directament a catcentral2021@gmail.com

 

PAGAMENT

El cost de la participació i presentació de candidates i candidats a l’Acte de Proclamació del Pubillatge de la Catalunya Central, és de 230€, aprovat a la Tarifa 7.2 Espectacles i altres actes, Tarifa col·lectiva 5.

Els Ajuntaments rebreu oficialment la liquidació tributària com per poder fer l’ingrés, on s’indicarà el número de compte bancari i el termini per fer efectiu l’ingrés.

Si algun municipi no requereix de justificant preguem que us poseu en contacte amb l’Ajuntament de Navarcles, així com per a resoldre possibles dubtes.

 

ÀPAT

Aquest any, les restriccions no ens deixen fer els àpats junts. Tot i això, us hem preparat un seguit d’opcions on podeu reservar pel vostre dinar:

Hostal Muntané (938 31 04 40)

Can Patoi (938 31 00 28)

CALIU (938 27 67 01)

Hostal Baviera (938 31 03 40)

BAR N9U SPORT (938 31 08 43)

BAR TIP I GAMBA (938310147)

BAR RESTAURANT LOS ARCOS (661 01 50 67)

Per qualsevol qüestió, no dubteu en contactar-nos directament a catcentral2021@gmail.com

 

PROGRAMA DE L’ACTE

De moment us demanem que us reserveu la data, i mica en mica us anirem confirmant com es desenvoluparà l’acte de Proclamació del Pubillatge de la Catalunya Central, Navarcles 2021.

CONTINGUTS:

Documentació

pdf CARTELL
7,7MB