Navarcles es guarnirà de Nadal en un concurs amb premis per comprar al comerç local

Divendres, 4 de desembre de 2020 a les 00:00

Navarcles organitza per primera vegada un concurs de decoració nadalenca de balcons i finestres. La iniciativa, de l’entitat el Rebot i l’Ajuntament de Navarcles, té un doble objectiu. Per una banda, que en la situació de crisi sanitària actual i les mesures restrictives que se’n deriven, les navarclines i navarclins “s’il·lusionin i guarneixin les seves cases durant les festes de Nadal”, tal com explica la regidora de promoció econòmica, Ylènia Morros. I per l’altra, que els diners premiats reverteixin en el comerç local, que s’ha vist directament afectat durant els últims mesos. És per això que la regidoria ha posat a disposició del concurs fins a 1.300€.

Es convoquen dues categories: una adreçada a les veïnes i veïns (amb un total de 1.150€ repartits en 13 premis) i l’altra als comerços, amb un premi especial de 150€. Tots els premis seran bescanviables per compres realitzades en el comerç local de Navarcles.

Les inscripcions s’han de fer a través del correu concursnadalnavarcles@gmail.com indicant el nom i cognoms del participant, l’adreça on hi ha el balcó o la finestra que es presenta al concurs, un telèfon de contacte i tres fotografies de la decoració.

La data límit per les inscripcions és el 20 de desembre del 2020 però la decoració ha de romandre fins el 6 de gener del 2021. El jurat es reunirà el 28 de desembre per tal que els guanyadors puguin gastar el premi durant les festes de Nadal i el mes de gener.

Per a més informació, vegueu les bases del concurs.

Darrera actualització: 04.12.2020 | 14:36