Seu electrònica/ e-Fact

Factura Electrònica

Servei de recepció de factures electròniques per part dels proveïdors de l'Ajuntament de Navarcles.


El format electrònic per emetre factures electròniques a l'Administració és Facturae, eina que el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç posa a disposició de les empreses per la gestió i presentació telemàticament.


Per més informació sobre la factura electrònica Facturae
http://www.facturae.es/


La presentació de factures electròniques es realitza a través d'e.FACT, que és el servei que el Consorci Administració Oberta de Catalunya posa a l'abast de totes les administracions públiques catalanes.


Qui ho pot sol·licitar | Qualsevol empresa i/o professional que sigui proveïdor de l'Ajuntament de Navarcles.


Quan es pot sol·licitar | En qualsevol moment.


Per Internet | La bústia de lliurament de facturació electrònica és un portal web de lliure accés que permet als proveïdors de l'Ajuntament de Navarcles el servei de tramesa de factures i documents annexos amb aquestes.


ENLLAÇ TRÀMIT


CODIS DIR3:
Oficina comptable: L01081402
Ã’rgan gestor: L01081402
Unitat de tramitació: L01081402


A tenir en compte | L'Agència Tributaria (AEAT) i el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), usen el format XML donat per l'estàndard XadES, amb una estructura determinada coneguda com format 'Facturae'.
Servei de validació de documents electrònics: A través d'aquest servei de validació emès per l'Agència Catalana de Certificació i d'acord amb el que estableix l'article 3.4 de la Llei 59/2003 de 19 desembre, es poden verificar els documents signats amb signatura electrònica avançada que té, respecte a les dades consignades en format electrònic, el mateix valor que la firma manuscrita amb els consignats en paper:
http://www.catcert.cat/web/cat/6_5_5_test_validacio.jsp