el poble/ Equipaments i serveis/

Parcs P√ļblics

Parcs P√ļblics

La Planota

A l'entrada de Navarcles per Manresa, hi ha el parc de la Planota que ha estat el resultat de l'urbanitzaci√≥ de la zona. √Čs un espai en el que hi ha una pista de futbol sala, una de b√†squet, espai infantil i un cam√≠ per passejar. Acc√©s lliure.

Adreça: carretera de Manresa s/n.


Parc Marcel·lí Monrós

Situat al Passeig Cervantes i a darrera l'ajuntament. √Čs un parc urb√† en el que la gent gran i gent jove pot trobar-se per fer-la petar una estona i en el que hi ha l'espai de jocs infantils m√©s important de Navarcles. Acc√©s lliure.

Adreça: passeig Cervantes


Parc Pau Claris

Situat entre al Passeig Pau Claris i l'avinguda Generalitat. Hi ha un parc infantil i tamb√© hi ha un espai l√ļdic per a la gent gran. √Čs un circuit per a fer exercicis f√≠sics. Acc√©s lliure.

Adreça: passeig Pau Claris


Parc del Llac

El Parc del Llac es troba en el cam√≠ del Galobard en direcci√≥ a la carretera que va de Manresa a Moi√†. El llac √©s un embassament artificial del riu Calders en el moment que aixampla la sortida despr√©s dels meandres de l'Angle. Les variades esp√®cies d'arbres donen a l'espai una sensaci√≥ de frescor i de natura que fan del parc del Llac un espai de passeig molt freq√ľentat pels navarclins. S'hi pot prendre alguna cosa i sopar a la Cabana del Llac durant els mesos d'estiu. Mingu Esports hi desenvolupa esports d'aventura. Acc√©s lliure.

Més Mingu Esports
Adreça: Camí del Galobart, El Llac
Tel. 938 270 126 / 93 8311180
Mòbil: 609 323 929
Correu-e: el-llac@el-llac.com
Web: www.el-llac.comParc La Planota
Parc La Planota
Parc Marcel·lí Monrós
Parc Marcel·lí Monrós
Parc Pau Claris
Parc Pau Claris
Parc del Llac
Parc del Llac