el poble/ Equipaments i serveis/

Esportius

Equipaments i serveis esportius

Pavelló Esportiu

El pavell√≥ esportiu fou un dels primers de la comarca. Va ser inaugurat el 1972 i se li han fet diverses millores al llarg dels anys. √Čs un espai polivalent que acull festes populars com el dinar de la Sel√®nika, la festa de les migas, el ball de carnestoltes, l'Aplec de la Sardana entre altres. √Čs la seu del Club B√†squet Navarcles i del Club Hoquei Navarcles.

Adreça:
Reponsable de manteniment: Josep Lluís Lleonart


Camp de futbol

El camp de futbol està situat al barri del mateix nom en el centre de la població. El 2008 s'hi va posar gespa artificial i es va renovar la tribuna. Actualment el gestiona el Club de Futbol Navarcles


Piscines Municipals i pistes de tennis

Les piscines municipals d'estiu consta d'una piscina de 25 x 10 i dues de lleure amb una magnífica zona ajardinada. S'obren durant la temporada d'estiu. A l'estiu s'hi fan diversos cursets d'aquagym, natació, etc.

Dins de les piscines municipals hi ha quatre pistes de tennis que funcionen durant tot l'any. També s'hi fan cursets, campionats i a l'estiu funciona una escola de tennis.

Adreça: Avda. Piscines i esports s/n
Tel. 93 831 02 42


Pista d'atletisme

La pista d'atletisme √©s un espai situat al Pla del Cos que disposa d'una petita pista de 200 m de corda. En realitat √©s un espai l√ļdic en el que s'hi celebren diversos tipus d'actes i activitats.

Horari: de 8 a 22 h.
En cas de trobar-la tancada s'ha de trucar al guàrdia municipal al 639 20 65 65.


Pistes de Petanca

Hi ha dues instal.lacions de petanca, una situada la carrer Sardana, gestionada pel Club Petanca Navarcles i l'altra al pati de les escoles velles, al carrer Pompeu Fabra i gestionada pel Club Petanca Sant Bartomeu.

Pistes del Carrer Sardana (Club Petanca Navarcles)
Adreça: Carrer Sardana

Pistes del carrer Pompeu Fabra

Adreça: Carrer Pompeu Fabra n.Pistes de tenis
Pistes de tenis
Piscina Municipal
Piscina Municipal